Basketbalvereniging Jolly Jumpers is zes gediplomeerde trainers rijker!

Maar liefst zes basketbaltrainers zijn afgelopen weekend geslaagd voor de cursus Basketball Trainer 2 (BT2). De intensieve cursus bestond uit verschillende workshops, een portfolio en ter afsluiting een proeve van bekwaamheid. De cursus werd gegeven in samenwerking met basketbalvereniging Peatminers uit Vriezenveen.

De Tubbergse basketbalvereniging staat landelijk bekend om haar goede jeugdopleiding en vind het belangrijk om hierin te blijven investeren. Deskundige en goed opgeleide trainers vormen de basis voor talentontwikkeling van de spelers en komt bovendien het spelplezier ten goede.

Geslaagden
Jolly Jumpers-trainers Fimi Balta Sahdo, Pien Nijhuis, Bart Nolte, Lieke Sleiderink, Eline Frons en Anna Steggink hebben allen de proeve van bekwaamheid met goed gevolg afgelegd en ontvingen daarmee het BT2-diploma. Bart Nolte is met zijn 15 jaar zelfs de jongste gediplomeerde trainer van Jolly Jumpers. Een fantastische prestatie! Jolly Jumpers feliciteert alle geslaagden met hun behaalde diploma en wenst hen veel succes en plezier in het geven van de trainingen en het verder door ontwikkelen van hun trainerscarrières.

Basketbalvereniging Jolly Jumpers wil de praktijkbegeleiders Yvonne Lansink-Rotgerink, Miranda Blokhorst, Annelies Bussink, Ewald Hams en Richard Steggink bedanken voor hun enthousiasme en inhoudelijke kennis die zij de nieuwe trainers hebben bijgebracht.

20190309_JJ_bt2_trainers

Spread the word. Share this post!