Cangeroes vs. Jolly Jumpers U20-1

Op zaterdag 30 maart stond de uitwedstrijd tegen Cangeroes U201-1 Utrecht op het programma.

Van de voorgaande wedstrijd die wij thuis tegen hun hadden gespeeld, wisten we dat het fanatiek team is dat je niet mag onderschatten.

Eerste helft:

We startten de wedstrijd met z’n achten maar al gauw viel Madée uit door een enkelblessure. Utrecht begon het eerste kwart heel sterk met veel scores onder de basket. Zo eindigde het eerste kwart dan ook in hun voordeel met 23-18.

Na de time-out hadden we afgesproken om in de zone te gaan staan zodat we de scores onder de basket zouden beperken. We maakten een 0-10 run en kwamen zo op een voorsprong. We eindigden het tweede kwart met een stand van 33-40 in ons voordeel.

Tweede helft:

We besloten het derde kwart in de zone te blijven staan. We begonnen sterk maar zwakten halverwege het derde kwart toch weer een beetje af. De eindstand van het derde kwart was 51-63 in het voordeel van Jolly Jumpers.

We beloofden onszelf in het laatste kwartje geen gekke dingen meer te doen en ‘zakelijk’ te gaan basketballen. Gewoon de aanval spelen en slim het spelletje uitspelen. Dit met succes, een eindstand van 65-77 in ons voordeel.

Zondag 7 april staat de thuiswedstrijd tegen BC Apollo op het programma. De wedstrijd zal om 14:15 uur aanvangen.

 

 

Spread the word. Share this post!