De Tubbergse meiden gaan knallend de Final Four in!

Dit weekend stond de wedstrijd tegen Lokomotief uit Rijswijk op het programma. Dit was de laatste wedstrijd voordat de Final Four gaat beginnen. Voorafgaand aan de wedstrijd wilden we de jarige trainster een cadeautje geven, dit cadeautje was om er met de winst vandoor te gaan. En dat is gelukt!!

Het 1stekwart begonnen we erg sterk, we hadden er direct een goede press staan waar de meiden van Lokomotief niet uitkwamen en we direct een run van 10 punten hadden. Verder hadden we een aantal zeer mooie fast-breaks waar mooie scores uitvielen en liep onze aanval goed. Eindstand 1stekwart was 13-34 in het voordeel van de Tubbergse meiden.

In het 2dekwart kwamen beide teams wat minder aan het scoren. We gingen was slordiger spelen, onze defense ging niet zo goed en we maakten onze ballen niet goed af. We wisten in dit kwart maar 12 punten te maken. We gingen de rust in met een stand van 21-46.

Na de rust pakten we de draad weer op. We begonnen met een man to man defense, dit liep niet zo goed. Later in het kwart gingen we over naar een zone defense. Lokomotief kwam hier moeilijk doorheen, waardoor ze veel ballen aan ons weggaven waardoor wij veel makkelijk scores hadden. Eindstand van het 3dekwart: 36-67

In het laatste kwart wilden we nog even alles geven wat we hadden. Dit deden we door de zone defense door te zetten. De scores liepen gelijk op, beide teams wisten het netje te vinden. De eindstand van de wedstrijd was 49-87 in het voordeel van Jolly Jumpers.
Na de wedstrijd moest er natuurlijk nog wel even voor de jarige trainster/coach gezongen worden.

De competitiewedstrijden zitten erop, wij gaan ons nu goed voorbereiden op de Final Four die eraan komt. Wij spelen in de halve finale van de Final Four tegen Landslake Lions uit Landsmeer. Eerst spelen we op 4 mei een uitwedstrijd in Landsmeer, vervolgens spelen we op 11 mei in Sportcentrum de Vlaskoel in Tubbergen.
IMG-20190414-WA0017IMG-20190414-WA0001

 

Spread the word. Share this post!