Eindfeest Jolly Jumpers 2018-2019

Afgelopen vrijdag avond 21 juni stond voor Jolly Jumpers het eindfeest op het programma. De activiteiten commissie heeft ook dit jaar weer veel tijd met elkaar doorgebracht om alles tot in de puntjes te organiseren.

Voor de jeugd tot en met U14 stond er van half 7 tot 8 een bingo op het programma. Nienke Berning was de grote geluksvogel en wist elke bingo ronde wel een keer bingo te hebben. Mooi om te zien was dat ze eerst iets voor haar zelf koos, maar vervolgens iets koos voor iemand die geen bingo had.

Zo zie je maar dat het verenigingsgevoel er ook bij de jeugd in zit. Tussendoor een beker drinken en een zakje chips, maakte de jeugd blij. Nog blijer werden ze toen ze een medaille en een beker kregen voor de goed gespeelde toernooien afgelopen seizoen.

Om half 9 was het de beurt aan de rest van de vereniging. De activiteiten commissie had besloten om een pubquiz te organiseren. De teams werden gemaakt en de pubquiz ging van start.

Tussen de rondes door nam Hilde Everlo het woord om eerst een tweetal teams te huldigen. Als eerst was de u20-2 aan de beurt. Zij werden even in het zonnetje gezet, omdat ze dit seizoen wederom kampioen zijn geworden. U16 werd gehuldigd omdat ze 2ein de competitie zijn geworden en 3evan Nederland. Daarbij werden zij met Pinksteren 1eop het pfingsterturnier in Berlijn.

Vervolgens mocht Hilde namens de vereniging Miranda Blokhorst, Edwin Boerhof, Jeffrey van Houten, Rosanne Hofste, Marissa Lohuis en Marrit nijmeijer die als scheidsrechters voor verschillende teams van de vereniging buiten de club fluiten. Een aantal keer per maand worden zij ingedeeld om bij een andere vereniging te fluiten. Zij werden beloond met een pakket van de zuivelhoeve.

Ten slotte werd de vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt. Ieder jaar weer een mooi moment om iemand in het zonnetje te zetten. De vrijwilliger van het jaar heeft zich al meerdere jaren veelvuldig ingezet voor de vereniging.

Dit begon al toen ze 16 was met het training geven bij de jongste leden. Al snel werd duidelijk om wie het ging, want de vrijwilliger was trainster en coach van de U20-3. Dat was maar een iemand, dus de naam werd al veel huidig genoemd. Dit jaar zou het Rosanne Hofste moeten zijn. Naast dat ze trainster en coach was van U20-3 zit ze ook in de activiteiten commissie, wervings commissie en jeugdcommissie. Zelf traint en speelt ze al een aantal jaar in dames 2, waar ze ook veel voor doet. Dat is nog niet alles. Ze organiseert ook de kidsclub die eens in de 2 weken wordt gehouden voor kinderen van 4 tot 6 jaar. “Ik vind het heerlijk om te zien dat de kinderen het zo leuk vinden om lekker bezig te zijn. Spelenderwijs probeer ik ze zelfvertrouwen te geven en iets van basketbal mee te geven”, aldus Rosanne zelf. Waar het ooit begonnen is? Uiteraard bij buurman Fons. Hij nam Rosanne een keer mee naar de sporthal en ze is er nooit weer weggegaan. Rosanne kreeg onder luid applaus de wisselbokaal van Pien Nijhuis (vrijwilligster van vorig jaar) overhandigd. Nogmaals wil de vereniging Rosanne bedanken voor haar inzet en stiekem hopen ze dat ze er nog een paar jaar mee doorgaat.

Ondertussen werden de antwoorden van de pubquiz gegeven en de punten bij elkaar opgeteld. Team verstappen ging er met de 1eprijs van door. Een aantal drankjes later werd de kantine steeds leger en kwam er een eind aan het eindfeest van Jolly Jumpers.

Iedereen die aanwezig was, bedankt voor de komst en iedereen die dit jaar zijn of haar steentje bijgedragen heeft aan de vereniging in welke vorm dan ook? BEDANKT! We hopen jullie weer te zien volgend seizoen en natuurlijk tijdens het jubileumweekend in september.

 

Spread the word. Share this post!