Feestavond Jolly Jumpers groot succes

Onlangs vond weer de jaarlijkse feestavond van Jolly Jumpers plaats.

Speurtocht
Om 19 uur begon de avond voor de u8, u10 en u12. In groepjes gingen de spelers op pad met een route die ze moesten lopen. Naast het volgen van de route hebben ze onderweg ook spelletjes gespeeld en opdrachten moeten uitvoeren. Bij terugkomst kregen ze allemaal wat te drinken en iets lekkers.

Rond 20 uur begon de kantine al aardig vol te lopen. Het was aan de sfeer te merken dat iedereen wel zin had aan een feestje. Bij dit feestje horen natuurlijk ook de huldigingen voor de kampioenen van afgelopen seizoen, het bedanken van uitgevoerde taken en natuurlijk het bekend maken van de vrijwilliger van het jaar.

Kampioenen
Een voor een werden de kampioenen naar voren geroepen. Om te beginnen met u14-1. Kampioen in de hoogste jongensklasse, rayon kampioen en 3e bij de Nederlandse kampioenschappen. U16-2 wist ook kampioen te worden, in het hele seizoen hebben zij maar 1 wedstrijd verloren. U18-2 wist het voor elkaar te krijgen om geen enkele wedstrijd te verliezen en zo glansrijk kampioen te worden. Een super spannende wedstrijd was er nodig om U18-1 te kronen tot Nederlands Kampioen. Tot slot was er nog één team over. Onder luid applaus werd dames 1 naar voren geroepen. Vooraf werd er een spannende finale van de ‘Final Four’ verwacht. Alles behalve dit was het geval. Vanaf het begin had dames 1 het heft in handen genomen. Met een hele bus meegereisde supporters wisten ook zij Nederlands Kampioen te worden.

Bedankjes
Natuurlijk konden de scheidsrechters die het hele jaar voor verschillende teams wedstrijden gefloten hebben niet achter blijven en werden hiervoor natuurlijk bedankt. Daarnaast werden Justin Veldhuis en Mart Kieftenbeld bedankt voor de inzet die zij de afgelopen jaren hebben getoond bij de vereniging.

Vrijwilliger van het jaar
Elk jaar zit iedereen er weer helemaal klaar voor; wie is de Vrijwilliger van het Jaar? Dit jaar is Edwin Plegt unaniem verkozen. Edwin is een echte stille kracht van onze vereniging, hij is al jarenlang penningmeester en zorgt ervoor dat onze begroting sluitend is en blijft. Hij zorgt samen met John Kamphuis voor de ledenadministratie en zet zich daarnaast, samen met Huub Frons, in voor de komst van de nieuwe sporthal in Tubbergen en alle werkzaamheden die daaruit voortvloeien.

Feest
En dan.. Na iedereen gehuldigd, bedankt en toegesproken te hebben, was het natuurlijk tijd om onder het genot van een hapje en een drankje gezellig met elkaar te kletsen. Het was een gezellige avond en iedereen wordt bedankt voor zijn of haar komst. We zien jullie graag volgend seizoen op, naast of langs het veld!

Groetjes de Activiteitencomissie

Spread the word. Share this post!