Jolly Jumpers zoekt hoofdsponsor!Infographic sponsoring Jolly Jumpers

 De Tubbergse basketbalvereniging Jolly Jumpers is op zoek naar een hoofdsponsor die zich voor langere termijn aan de eredivisieclub wil verbinden. Jolly Jumpers viert dit jaar haar 50-jarig jubileum en heeft sinds het jaar 2000 verschillende landelijke prijzen behaald, waaronder drie nationale bekers en het landskampioenschap. Na in 2017 kampioen te zijn geworden in de Promotiedivisie en in 2018 runner-up te zijn, keerde de Tubbergse formatie dit seizoen terug op het hoogste niveau.

Topbasketbal en Tubbergen worden vaak in één adem genoemd. Het eerste team bestaat dan ook uit speelsters afkomstig uit de eigen jeugdopleiding, meerdere speelsters spelen daarnaast in de nationale selectie en ook de jeugdteams barsten van het talent. Bovendien kent de club loyale fans en heeft een flink bereik in de regio.

De sportieve basis is gelegd en spelers, staf en bestuur zijn gedreven om de komende jaren weer mee te dingen om de prijzen. Om dat doel te bereiken is de club op zoek naar een bondgenoot, een partner, een hoofdsponsor om samen de bouwstenen te leggen voor nieuwe successen.

Bent u geïnteresseerd in wat de club kan betekenen voor uw bedrijf als toekomstige hoofdsponsor? In een persoonlijk gesprek kunnen we ons aanbod toelichten. Stuur een mail naar de sponsorcommissie via sponsor@jollyjumpersbasketbal.nl. Wij nemen dan snel contact met u op.

Download hier de meer informatie over onze vereniging en over het hoofdsponsorschap –>Hoofdsponsor