Jolly Jumpers dames 2 vs. Twente Buzzards

Met wederom 11 speelsters in tenue wordt de wedstrijd tegen Twente Buzzards gestart. Een herhaling van vorige week wilden de speelsters van dames 2 niet, dus er werd goed gestart met een aantal snelle fastbreaks. Tegenover deze fastbreaks konden de dames uit Hengelo ook scoren door de defence die niet was zoals afgelopen wedstrijden. Eindstand 15-15

In het tweede kwart deden beide teams er een tandje bij. Speelsters van Twente Buzzards konden rustig hun aanval spelen, om vervolgens een score mee te pakken. Even kwam er een strakkere defence van Jolly Jumpers. Sterre kwam in de aanval los en wist ervoor te zorgen dat we scorend bij Twente Buzzards konden blijven. Rust stand 37 – 38 (22-23)

Het 3e kwart werd begonnen met de 5 speelsters die geëindigd waren, in de hoop de lijn door te zetten van de 1e helft. Dit om een voorsprong te pakken op Twente Buzzards. Uiteraard was Twente Buzzards, die een van de sterkere wedstrijden speelde, het hier niet mee eens. Met enkele drie punters wist Twente Buzzards de voorsprong te pakken. Jolly Jumpers wilde te snel en kreeg veel turnovers om de oren. Dit werkte niet mee om de aansluiting te houden. Eindstand 3e kwart 47 – 59 (10 – 21)

Wederom een gevalletje alles of niets. Er werd geprobeerd om druk te blijven houden door 2 minuten vol te gaan, 5 nieuwe speelsters erin, en daarna weer 2 minuten vol er voor te gaan. De achterstand wordt enkele keren terug gebracht naar 9 punten, maar de winst is niet meer te behalen. Eindstand 63-72 (16-13)

Terechte winst voor de Hengelose formatie. De volgende wedstrijd is 6 april tegen Tonego in Haaksbergen. Jolly Jumpers is zeker niet van plan om op dezelfde manier van het veld te gaan

Spread the word. Share this post!