Jolly Jumpers dames1 verliest de bekerwedstrijd met 1 punt

Op woensdagavond 7 februari stond om 20.45 uur de bekerwedstrijd tegen Binnenland op het programma in Sportcentrum de Vlaskoel. Het doel van deze wedstrijd voor de meiden uit Tubbergen was om de hele wedstrijd volle bak te gaan en met veel energie hard te werken. We kunnen stellen dat dat doel is behaald! Helaas niet met het resultaat waarop gehoopt en misschien wel verdiend was.

De wedstrijd ging aan beide kanten moeizaam van start. Door rommelig spel werd er niet veel gescoord, maar ging het gelijk op waardoor het kwart werd afgesloten met 11-14.

Het tweede kwart wisten de Jumpers het Binnenland moeilijk te maken door veel energie te brengen in de defense, wat zich resulteerde in een kleine voorsprong bij rust; 36-33.

In het 3e kwart kon Jolly Jumpers door slordig balverlies de voorsprong niet behouden. Gelukkig wisten de Jumpers goed bij te blijven, waardoor de laatste periode van start ging met een spannende stand van 52-53.

Al gauw werd er nu wel een voorsprong gepakt die bijna het hele kwart werd volgehouden, ondanks het feit dat Jolly Jumpers de laatste paar minuten niet meer wisten te scoren. Een rommelige arbitrage en een beslissende call van de scheidsrechter in de laatste 4 seconden, zorgden voor twee (rake) vrije worpen voor Binnenland. Helaas werd op deze manier de wedstrijd en de bekercompetitie teleurstellend afgesloten met een eindstand van 66-67. Een grote domper, maar met volle moed gaan de dames door voor de volgende thuiswedstrijd: a.s. zondag 10 februari om 14.00 uur tegen Bemmel!

Spread the word. Share this post!