Jolly Jumpers kijkt terug op geslaagd ‘blacklight’ nieuwjaarstoernooi!

Woensdag 2 januari vond het traditionele nieuwjaarstoernooi bij Jolly Jumpers plaats. Gezien het 50-jarig jubileum in 2019 was er een Speciale Blacklight Editie! Dus: 3×3 basketbal met als extra toevoeging blacklight lampen. Deze lampen lichten alleen witte en fluorescerende materialen op. Dit gaf een speciaal effect.

De aftrap van het toernooi was voor de jongste jeugd tot en met U14. Licht gespannen kwamen ze een donkere zaal in. Meteen vanaf het begin was er enthousiasme te zien. De teams werden gemixt en er werden een aantal wedstrijdjes tegen elkaar gespeeld. Daar krijg je natuurlijk ontzettende dorst van, dus was er ook voor drinken en iets lekkers gezorgd. Het toernooi werd afgesloten met een wedstrijdje schieten. Liv Nijland (U10) en Luka Oude Luttikhuis (U12) waren de gelukkige winnaars en ontvingen een klein presentje.

Daarna was het de beurt aan de teams U16 en ouder. In grote getale waren zij naar sportcentrum de Vlaskoel gekomen. Ook hier werd 3 x 3 blacklight basketbal gespeeld. Tussendoor werd er geschoten voor een heerlijke krentenwegge van sponsor De Kleibakker uit Tubbergen. Sterre Kamphuis (dames 2) en Laura Steggink (dames 1) wisten deze strijd te winnen. Ter afsluiting van het nieuwjaarstoernooi was iedereen uitgenodigd in de kantine om met elkaar wat te drinken, daar bleef het nog lang gezellig.

Grote Clubactie
Er werd ook aandacht besteed aan de Grote Clubactie. Het afgelopen jaar zijn onze leden langs de deuren geweest om loten te verkopen. Een deel van deze opbrengst gaat naar onze vereniging. Ook dit jaar was er een prijs voor het jeugdlid, het jeugdteam en seniorenteam dat de meeste loten wist te verkopen. Bij de jeugd was het Alana Paalhaar (U10) die de meeste loten had verkocht. Hiermee won ze 2 vrijkaartjes voor het zwembad bij Preston Palace. De teams U8, U10 en U12 wisten het te presteren om exact evenveel loten te verkopen, zij wonnen hiermee een clinic van Dames 1. Het seniorenteam dat de meeste loten had verkocht was Dames 2, zij ontvingen een bon voor een schaal bitterballen.

De activiteitencommissie ontving vele complimenten en kijkt terug op een geslaagd toernooi.

Spread the word. Share this post!