Jolly Jumpers U16-1 verliest met 5 punten van de koploper

Dit weekend moesten Jolly Jumpers Vu16-1 tegen Flashing Heiloo Vu16-1. De wedstrijd begon om 17:00.
Eerste kwart
Jolly Jumpers begon sterk aan de wedstrijd, want we begonnen met een sprint van 10-4. Dit is gebeurd omdat er veel fast breaks en door een sterke press. Direct daarna scoorde Flashing Heiloo al snel een paar punten en daardoor eindigde het eerste kwartje met een 12-20 in het voordeel van Flashing Heiloo.

Tweede kwart
In het tweede kwartje was Flashing super sterk begonnen. Jolly speelde zone waar ze soms makkelijk uit konden scoren, waardoor het verschil groot werd. Jolly kwam terug na eenpaar acties en zo gingen ze de rust in met een 24-35 achterstand.

Derde kwart
Na de rust begonnen de 2 teams sterk aan de wedstrijd. De achterstand werd kleiner omdat de vrije worpen van Jolly er in gingen. Flashing bleef sterk waardoor zij ook soms makkelijkescores uit haalden. Jolly won dit kwartje met 17-13, maar Flashing stond nog wel voor met 48-41.

Vierde kwart
Jolly begon sterk waardoor het verschil nog maar 1 werd. Ze speelden man to man press waar zij moeite mee hadden, waardoor zij vaak 8 seconden kregen. Beide teams bleven hard vechten om te winnen. Jolly nam in de laatste paar minuten een aantal time-out’s waardoor zij aan aanvalskant bal kregen. Zij scoorden nog een aantal keer waardoor het verschil klein werd, maar Flashing won toch de wedstrijd met 60-65.

 

 

Spread the word. Share this post!