Jolly Jumpers U16-1 vs. Grashoppers

Afgelopen weekend speelde Jolly Jumpers U16-1 tegen Grashoppers U16-1. De wedstrijd begon om 19:00 op zaterdagavond waarbij Jolly Jumpers het thuisvoordeel had.

De eerste helft
In het eerste kwart begonnen Jolly Jumpers en Grashoppers beide sterk aan de wedstrijd. Qua scores liep het aan het begin van het eerste kwart dan ook redelijk gelijk op. Maar aan het einde van het eerste kwart begon Jolly Jumpers steeds verder uit te lopen door te pressen in de verdediging. Grashoppers kwam hier niet of met moeite door. De stand na het eerste kwart was dan ook 29-10.

Het tweede kwart
In het begin van het tweede kwart zette Jolly Jumpers het sterke spel door. Maar op begeven moment raakte het team toch iets gefrustreerd doordat de scheidsrechters niet overal voor floten. Jolly Jumpers belandde in een klein dipje. Het liep allemaal wat minder waardoor Grashoppers iets meer vrij spel kreeg. Ondanks dit ging Jolly Jumpers de rust in met een voorsprong van 45-20.

De tweede helft
Na een goede teambespreking in de rust was Jolly Jumpers weer helemaal met het hoofd bij de wedstrijd. Dit zag je dan ook terug aan het mooie samenspel en de strakke verdediging van Jolly Jumpers. Grashoppers deed nog een poging om terug te komen in de wedstrijd. Ze scoorden dan ook 21 punten in dit kwart. Toch stond Jolly Jumpers aan het einde van het tweede kwart nog steeds voor met 68-41.

Het vierde kwart
Het vierde kwart werd goed gestart door Jolly Jumpers en dit werd doorgezet tot het eind van de wedstrijd. Grashoppers daarentegen gaf het een beetje op en zakte heel erg in. Hierdoor kon Jolly Jumpers toch nog wat makkelijke scores maken door mooie fast-breaks. De wedstrijd eindigde met een eindstand van 83-54 in het voordeel van Jolly Jumpers.

Aankomend weekend staat de wedstrijd tegen Lokomotief op het programma.
Dit wordt een belangrijke wedstrijd in verband met de Final Four die er aan zit te komen! 

IMG-20181217-WA0002

Spread the word. Share this post!