Jolly Jumpers u20-1 vs. Den Helder /Orange Angels Academy

Op zaterdag stond de wedstrijd uit tegen Den Helder op het programma. Dit zou de wedstrijd zijn om de plekken 6 en 7.

Eerste helft:

Het 1ste kwart begonnen we slordig, onze defense zat niet goed dicht, waardoor de meiden van Den Helder makkelijk tot scoren kwamen. Onze aanval liepen we goed door, waardoor we nog wel in de buurt konden blijven. Eindstand 1ste kwart: 23-15

In het 2de kwart kwamen we goed terug, onze defense zat goed dicht. Hierdoor kwamen zij minder tot scoren en vielen de scores aan onze kant wel. We gingen de rust in met een stand van 33-34

Tweede helft:

Na de rust gaf Den Helder weer een tandje extra, wij hadden hier niet direct een antwoord op. Na een vroege time-out hielden we ons koppie weer omhoog en bleven vechten voor elke bal. Eindstand van het 3de kwart: 53-46 in het voordeel van Den Helder.

In het laatste kwart sloeg de vermoeidheid bij beide teams toe. Hierdoor maakten we een aantal onnodige fouten. Toch bleven we goede keuzes maken in de aanval en eindigde de wedstrijd in een stand van 72-60 in het voordeel van de meiden van Den Helder.

Op zondag moesten we onze laatste wedstrijd tegen Orange Angels.

Eerste helft:IMG_4552

We begonnen de wedstrijd heel fanatiek, want we wilden winnen. Er werd niet veel gescoord aan beide kanten. Eindstand 1e kwart was 11-11.

In het 2e kwart bleef het gelijk opgaan. We verloren onze energie niet en wilden niet dat ze uitliepen. Dit lukte ons, want de eindstand van het 2e kwart was 33-33.

Tweede helft:

We kwamen met positiviteit de kleedkamer uit. Orange Angels begon uit te lopen, maar we lieten ze niet verder uitlopen dan 6 punten. Eindstand 3e kwart: 56-50.

Het vierde kwart begon de vermoeidheid toe te slaan. We lieten de tegenstander over ons heen lopen. De eindstand van de wedstrijd is 83-56.

Ondanks de stand hebben we de strijd land volgehouden!

Op zondag moesten we onze laatste wedstrijd tegen Orange Angels.

Spread the word. Share this post!