Jolly Jumpers vanaf nu goed doel van de Vriendenloterij!

Mooi nieuws! Basketbalvereniging Jolly Jumpers is vanaf nu goed doel van de VriendenLoterij! Door samen acties te organiseren spekken we de clubkas. De opbrengsten willen wij investeren in onze jeugdopleiding. Bijvoorbeeld door cursussen voor trainers te financieren, clubactiviteiten voor leden te organiseren en de contributie laag te houden.

De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Je kiest bij de VriendenLoterij zelf waarvoor je meespeelt.

Ook voor Basketbalvereniging Jolly Jumpers kun je nu meespelen met de VriendenLoterij. En dat is zeker de moeite waard!

  • De helft van jouw lotprijs gaat direct naar onze clubkas.
  • Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je iedere maand kans op meer dan 100.000 prijzen.

Hoe meer loten voor Basketbalvereniging Jolly Jumpers, hoe sneller we ons doel kunnen realiseren!

  • Speel je al mee met de Vriendenloterij dan kan je via Mijn Vriendenloterij je lot omzetten naar Basketbalvereniging Jolly Jumpers. Je behoud dan gewoon je lot, maar speelt voortaan mee voor onze vereniging.
  • Speel je nog niet mee, maar wil je wel gaan meespelen: klik op onderstaande banner of stuur een mail naar bestuur@jollyjumpersbasketbal.nl en dan bellen wij je donderdagavond 28 februari voor deelname!

JJ_vriendenloterij

Spread the word. Share this post!