Jolly Jumpers Dames 1 wint van Martini Sparks

Op de zaterdagavond van 10 maart stond de thuiswedstrijd tegen Martini Sparks op het programma. De vorige keer werd deze wedstrijd nipt gewonnen met 2 punten.

Jolly jumpers begon sterk aan de wedstrijd met een 10-0 run, wat resulteerde in een time-out voor Martini Sparks. De dames uit Haren begonnen het netje ook te vinden, maar de eindstand van het eerste kwart eindigde met een voorsprong voor Jolly jumpers (22-8).

In het tweede kwart liep het spel gelijk op. Martini Sparks wist nog even terug te komen met een verschil van 6 punten, maar door een aantal mooie aanvallen aan de kant van Tubbergen werd de kleedkamer opgezocht met een stand van  40-23 in het voordeel van de thuisploeg.

In het derde kwart kwam hadden de Jumpers meer moeite met het scoren. Door een aantal turn-overs die benuttigd werden door de ploeg uit Haren, werd het derde kwart afgesloten met een stand van 49-33.

Het vierde kwart liep gelijk op. Aan beide kanten werd er gescoord. De wedstrijd werd afgesloten met een stand van 64-50 in het voordeel van de dames uit Tubbergen! Een mooie wedstrijd om op terug te kijken.

Op 23 maart wordt de laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld om 20:00 in eigen huis tegen Den Helder. Kom allen kijken en moedig de dames nog voor de laatste keer aan!!

 

 

Spread the word. Share this post!