Landslake Lions vs. Jolly Jumpers Vu18

Dit weekend had Jolly Jumpers Vu18 een uitwedstrijd tegen Landslake lions Vu18. De wedstrijd begon om 17:15.

 

Eerste kwart

Jolly Jumpers begon iets minder aan de wedstrijd waardoor Landslake Lions met een voorsprong van 9-0 voor stond, dit lag vooral aan de rebounds. Maar de voorsprong werd steeds kleiner en kleiner door de strakke verdediging van Jolly. Hierdoor kwamen we terug en stonden zelfs voor.

Eind kwart stand: 14-15 voor Jolly Jumpers

 

Tweede kwart

Begin tweede kwart ging het gelijk op de ene keer scoorde Landslake en de andere keer Jolly.  Dat bleef een beetje het hele kwartje doorgaan. Hieruit kun je zien dat de ploegen erg aan elkaar gewaagd zijn.

Eindstand eerste helft: 28-26 voor Landslake

 

Derde kwart

Begin tweede helft begonnen beide teams sterk. Maar midden derde kwart  begon Lions makkelijker te scoren dan Jolly en verzwakte de defends. Dus had Lions een voorsprong van 14 punten verschil, alleen dat beviel Jolly niet dus kwamen ze een klein beetje terug.

Eind kwart stand: 46-38 voor Landslake Lions

 

Vierde kwart

Het vierde kwart begon goed voor Jolly, ze waren goed aan het samen spelen en goede rebounds. Ze kwamen ook terug tot een verschil van 5 punten.  Het einde kwam steeds meer in zicht en de standen waren zo dichtbij elkaar dat beide teams nog konden winnen. Bij de laatste 2 minuten stond het 56-52 en Jolly speelde alles of niets, helaas konden ze de achterstand niet meer inhalen. 

Eindstand wedstrijd: 59-54 

 

Spread the word. Share this post!