Landstede basketbal – Jolly jumpers

Landstede begon direct sterk waardoor Jolly jumpers behoorlijk een tegenprestatie moest leveren. Ze liepen gelijk op en er was niet een behoorlijke voorsprong voor een van de teams. Dit kwart eindigde in 26-21 in het voordeel van Landstede basketbal.

In het tweede kwart was landstede erg aanwezig en scoorde veel. Jolly jumpers was er even niet en de score liep hierdoor erg uit in het voordeel van Landstede. Toch aan het einde van het tweede kwart kwam Jolly jumpers weer sterker terug. De eerste helft eindigd in 40-36 in het voordeel van Lanstede basketbal.

Jolly jumpers kwam sterk de kleedkamer uit en landstede stond op de achtergrond. Toch probeerde landstede zich er door heen te vechten. Maar Jolly Jumpers bleef staande houden. Dit kwart eindigde in 58-60 in het voordeel van Jolly Jumpers

Het laatste kwart was niet erg spannend Jolly jumpers stond sterk te basketballen. Waardoor landstede ze niet meer bij kon houden. Dit kwart en ook de einstand was 75 – 91 in het voordeel van Jolly Jumpers.

Spread the word. Share this post!