Mardi Westenberg terug bij Jolly Jumpers naar 3 jaar

Mardi is begonnen met basketballen bij The Jugglers (Enschede), ze besloot om daarna te gaan basketballen bij Tonego’65 (Haaksbergen). Uitendelijk is ze toen die tijd doorgestroomd naar Jolly Jumpers. In 2013 werd Mardi gevraagd om naar het CTO te gaan. Dit was een programma om basketbal te combineren met school. Hierin heeft zij het eerste jaar gespeeld voor Den Helder en in het tweede jaar speelde ze bij de Yellow Blizzards van Landstede (Zwolle). Daarna besloot Mardi om weer naar Jolly Jumpers te gaan. Daarnaast heeft ze verschillende keren deel uitgemaakt van het Nederlands team.

Mardi besloot in 2016 te stoppen met basketbal vanwege het niet meer kunnen combineren met school. In diezelfde school liep ze Noëlle Droste tegen het lijf. Niet veel later was er contact tussen beiden en kwam de vraag of Mardi wellicht interesse had om weer te gaan basketballen. Onder het motto “proberen kan altijd” is ze inmiddels die uitdaging aan gegaan.

De eerste training viel Mardi niet tegen. Natuurlijk is er na 3 jaar werk aan de winkel, maar dit is een kwestie van trainingen en tijd. Ze was tijdens die eerste training wel een beetje gespannen, maar dat is helemaal weg. Mardi heeft er ontzettend veel zin in om samen met het team er een mooi seizoen van te maken.  Ze verwacht weer op haar oude niveau terug te komen en is bereid daar hard voor te werken. Van het team verwacht ze dat ze samen een sterkteam worden en dat de samenwerking goed gaat en er ook een gezellige en leuke tijd van gaan maken.

 

Image-13

Spread the word. Share this post!