Jolly Jumpers start weer met scholenbasketbaltoernooi!

Zaterdag 20 april van 9.30 uur tot 14:00 uur organiseert basketbalvereniging Jolly Jumpers het scholenbasketbaltoernooi. Dit toernooi wordt gespeeld in Sportcentrum De Vlaskoel te Tubbergen. Alle jongens en meisjes uit de groepen 3 en 4 worden uitgenodigd om aan het toernooi deel te nemen.

De basketbalvereniging wil kinderen op een leuke, gezellige en vooral sportieve manier kennis laten maken met de basketbalsport. De ervaring uit voorgaande jaren leert dat zowel de kinderen als de begeleiders steeds terug konden kijken op een zeer geslaagde en gezellige dag!

De teams mogen bestaan uit minimaal 6 en maximaal 10 kinderen. Basketbalervaring is niet nodig. De teams zullen worden begeleid door een lid van Jolly Jumpers, hij of zij zal het team ook coachen tijdens de wedstrijden. De spelers moeten zelf zorgdragen voor tenues/shirts, lunchpakket en drinken. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Wilt uw zoon of dochter graag deelnemen aan het toernooi vol sportiviteit en plezier? Het opgaveformulier is hieronder te downloaden. Opgeven kan uiterlijk tot 15 maart. Hopelijk zien we jullie 20 april in Sporthal de Vlaskoel!

Opgaveformulier: Scholenbasketbaltoernooi Jolly Jumpers 2019

JJ_scholenbasketbaltoernooi_2019_FB

 

Spread the word. Share this post!