jjJolly Jumpers start met trainingen voor kinderen van 4 tot 6 jaar: de Jolly Jumpers Kidsclub. De trainingen zullen eens per twee weken plaatsvinden in zaal 3 van Sportcentrum De Vlaskoel van 10:00 tot 11:00 uur.

De trainingen zijn een combinatie van basketbal en kleutergym en worden gegeven door ervaren jeugdtrainers. Plezier staat centraal en kinderen zullen spelenderwijs hun balgevoel ontwikkelen. Ook is er aandacht voor een gezonde levensstijl; dat betekend naast voldoende beweging ook gezond eten. Een vast onderdeel van de trainingen is dan ook het drink en fruitmoment.

Laagdrempelig en toegankelijk

Basketbalvereniging Jolly Jumpers vindt het belangrijk om laagdrempelig en toegankelijk te zijn. Deelname is daarom gratis voor kinderen van 4 tot 6 jaar oud en ouders zijn van harte welkom op de tribune. Op elke datum kan worden ingestapt.

Data

5 Oktober – 19 Oktober – 9 November – 16 November – 30 November – 21 December – 4 Januari – 18 Januari – 1 Februari – 22 Februari – 7 Maart – 21 Maart – 4 April – 18 April

Meer informatie

Wilt uw kind ook eens meedoen met een Jolly Jumpers Kidsclub-training? Kom dan op een van de data naar Sporthal de Vlaskoel in Tubbergen! De trainingen worden gegeven in zaal 3. Voor meer informatie kunt u mailen naar tc@jollyjumperstubbergen.nl.

1