Uniek Fysiotherapie sponsort jeugdteam Jolly Jumpers

De jongste basketballertjes van basketbalvereniging Jolly Jumpers spelen dit seizoen in een officieel wedstrijdtenue gesponsord door Uniek Fysiotherapie uit Tubbergen.

Uniek fysiotherapie is in mei 2013 begonnen in voorheen Sportschool Olympic Gym. Uniek Fysiotherapie specialiseert zich vanaf dan in Sport, Jeugd en gezin. Door groei van het bedrijf gaat in september 2016 Uniek Tubbergen van start. Bij Uniek Tubbergen zijn 9 partijen onder 1 dak gebundeld, waardoor er nauwe samenwerking is met verschillende disciplines binnen het bedrijf.

Dit seizoen is Uniek Fysiotherapie gestart als shirtsponsor van Jolly Jumpers XU10-1. Het jeugdteam is een mix van jongens en meisjes (onder de 10 jaar) die spelenderwijs kennismaken met basketbal en basketbalwedstrijden. Zij nemen deel aan de U10-competitie in toernooivorm voor de jeugd met aangepaste spelregels, een kleinere bal en lagere baskets. Er wordt gespeeld op een groot veld en later in het seizoen gaat het competitie-element een start spelen. Ze spelen in de regio, onder andere in Wierden, Nijverdal, Borne, Vriezenveen en natuurlijk ook in Tubbergen.

Jolly Jumpers en het team XU10-1 zijn zeer trots met een sponsor als Uniek Fysiotherapie die deze enthousiaste jonge spelers in een prachtig wedstrijdtenue laat spelen!

Heeft u vragen over, of bent u geïnteresseerd in, sponsoring bij Jolly Jumpers? Laat het ons weten door contact op te nemen via het mailadres van de sponsorcommissie: sponsor@jollyjumpersbasketbal.nl

V.l.n.r: Nadie Eppink (sponsorcommissie), Norbert van der Graaf (Uniek Fysiotherapie), team XU10, Fons Oude Geerdink (jeugdcommissie)

V.l.n.r: Nadie Eppink (sponsorcommissie), Norbert van der Graaf (Uniek Fysiotherapie), team XU10, Fons Oude Geerdink (jeugdcommissie)

Spread the word. Share this post!