Wedstrijdverslag U20-1 vs. Batouwe U20-1

Verslag gemaakt door Anna Steggink

Deze week stond de wedstrijd tegen Batouwe op het programma, we reisden om 10:15 af naar Bemmel met 7 personen waarvan 3 u16 speelsters. Dit had te maken met vakantie en geblesseerden.

1ste kwart
Al snel was het duidelijk dat Batouwe goed op dreef was, dat kwam door mooie driepunters aan hun zijde. Maar ook wij kwamen tot scoren. Wel ging dit in het 1ste kwart wat moeizaam. Waardoor we een achterstand van 21-5 op liepen.

2de kwart
Het 2de kwart ging bij ons een stuk beter, dit kon je goed merken in de defense. We hadden wat mooie steals vanuit onze zone defense en ook wij kwamen steeds meer tot scoren. We kwamen terug tot 9 punten, maar  Bemmel deed er toch nog even weer een schepje boven op waardoor de 2de helft werd afgesloten met een 32-17

3de kwart
Het derde kwart kwamen we niet super goed uit de startblokken, Bemmel zette direct aan en dat kon je zien, snel kregen we 2 3-punters om onze oren. Wij lieten de kop niet hangen en vochten ons terug. Met veel mooie fast-breaks pakten wij ook onze punten. Eindstand 3de kwart is 56-37

4de kwart
In het laatste kwart bleven we met z’n allen hard werken, wel konden we aan elkaar zien dat we langzaam moe begonnen te worden. We lieten nog een paar mooie aanvallen zien, en probeerden in de defense het zo min mogelijk te houden voor Batouwe. We hebben hard gewerkt, helaas werd de wedstrijd wel ruim verloren 76- 42.

Volgende wedstrijd: Jolly Jumpers U20-1 tegen Binnenland U20-1
Datum: 27 februari 2019 om 20:15 uur in Sportcomplex De Vlaskoel in Tubbergen

Op de foto scoort Emma Boerrigter met links!

Op de foto scoort Emma Boerrigter met links!

Spread the word. Share this post!